Beauty

Stroopnagels? Droge lippen? Burt’s Bees to the rescue!!

Als je veel in droge lucht zit dan merkt je huid dat meteen. Ik smeer mijn gezicht vaak in met extra vette en voedende crèmes en mijn haar krijgt regelmatig een kokosolie-masker. Ik doe ook een poging om mijn lippen goed te voeden, maar op de een of andere manier krijg ik toch altijd last van droge lippen met alle narigheid wat daarbij komt. Mijn handen en voeten verzorg ik pas als het te laat is. Ik heb hierdoor vaak last van stroopnagels, die nare velletjes die langs je nagel zitten en dan loslaten. Waar je ALTIJD mee langs dingen schaaft waardoor het alleen maar erger en pijnlijker wordt. Met handcrème insmeren doet vaak nóg meer pijn (vaak door de toegevoegde parfums en dergelijke) en ik heb niet het idee dat het ook helpt. Maar nu heb ik eindelijk de oplossing gevonden!

Ik kwam laatst het merk Burt’s Bees tegen in de winkel en het doosje sprak me erg aan. Ik keek op de achterkant en zag dat het een merk is wat bijna volledig natuurlijke producten maakt. Het merendeel van hun producten is 99% natuurlijk en een aantal zelfs 100%! Dit moest ik dus proberen. Het is veel op basis van honing, noten (amandelen voornamelijk) kokos, melk en citroen, allemaal producten die je huid goed verzorgen én lekker ruiken.

Nadat ik de foto’s had gemaakt heb ik meteen de crèmes getest. Ik had vrij hoge verwachtingen en zelfs die heeft Burt’s Bees overtroffen! De handcrème op basis van honing ruikt heerlijk, trekt snel in en maakt mijn handen niet vet. Ze voelen nu heerlijk zacht. De voetencrème ruikt super lekker naar kokos en lijkt meer op een gel dan een crème. Hij is erg verfrissend en mijn voeten voelen poezelig zacht aan. Ook de lippenbalsem is geweldig, hij ruikt heerlijk en mijn lippen voelen meteen verzorgd en zacht aan.

De handcrème uit het potje met de koe er op (wat ziet het potje er al leuk uit hè!) ruikt lekker naar amandelen en door de melk ruikt het heerlijk zacht. Dit is een wat vettere crème die ook meteen intrekt maar wel iets langer blijft liggen op de huid. Het spulletje in het potje met de man er op voelt stevig aan en smeert niet heel makkelijk. Ik gebruik deze op mijn nagels en er langs, hij ruikt heel lekker fris en voelt ook verzachtend aan. In het potje met de citroenen er op, zit nagelriemcrème en deze is mijn absolute favoriet. Het ruikt lekker en prikt niet op mijn stroopnagels. Het drukt ze een beetje dicht en maakt ze zacht. Ik moet het wat langer proberen voor ik met zekerheid kan zeggen dat het probleem helemaal opgelost is, maar het voelt nu in ieder geval fantastisch!

Kende jij het met Burt’s Bees al?

Follow my blog with Bloglovin

3 gedachten over “Stroopnagels? Droge lippen? Burt’s Bees to the rescue!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s